جشنواره غذای سالم در شهر خورموج برگزار شد

شناسه خبر: 46824 سرویس: آرشیو, اخبار استان بوشهر

مند: همزمان با روز جهانی غذا با شعار تغییر آینده مهاجرت، سرمایه گذاری در امنیت غذایی و توسعه روستایی جشنواره غذای سالم در پایگاه سلامت شهید الیاس احمدی خورموج مرکز شهرستان دشتی برگزار شد.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی روز دوشنبه در آیین افتتاح این جشنواره گفت: از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره استفاده از غذای سالم، بهداشتی و بومی در سفره خانواده ها و دوری گزیدن از فست فودهاست.

پرویز احمدی افزود: استفاده از غذای آماده و فست و فوت ها در خانواده ها زیاد شده و این امر سبب چاقی، دیابت و بروز انواع بیماری های قلبی و عروقی در جامعه شده است.
مسئول برگزاری این جشنواره نیز گفت: محل برگزاری این جشنواره باعث شده تا خانواده هایی که برای دریافت خدمات بهداشتی به این مرکز می آیند از نزدیک با غذاهای محلی و سالم وبهداشتی بیشتر آشنا می شوند.
معصومه صفری افزود: در این جشنواره ۲۵ نوع غذای بومی و محلی شهرستان دشتی به نمایش گذاشته شده است.
وی یادآورشد: این جشنواره با مشارکت شماری از داوطلبان سلامت پایگاه سلامت شهید الیاس احمدی و مراقبان سلامت شهرستان دشتی برپا شده است.

برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال مند در تلگرام شوید.
نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه اطلاع رسانی مند منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

*

code

اخبار استان بوشهر
تبلیغات

تلگرام مند

https://smallseotools.com/