برداشت خیار چنبر از مزارع شهر اهرم تنگستان

مند: طبعش سرد و تر می باشد و بیشتر در فصل تابستان کشت می شود. خیار چنبر که چمبر و خیارشنگ نیز خوانده می‌شود، کم‌عطرتر، باریک‌تر و درازتر و با انحناتر از خیار سبز است و گاه طول‌اش به حدود یک متر می‌رسد.

خیار چنبر دارای ویتامین های A-C-B می باشد. از نظر املاح از خیار معمولی غنی تر بوده و تخمه آن مفید تر است و تنها عیبش این است که کمی دیر هضم بوده و در بعضی ها تولید نفخ می کند.

یکی از مشخصاتش این است که در اراضی و آب و هوایی که دارای رادیو آکتیو زیاد باشد، بهتر به عمل آمده و قدش درازتر می شود، چنانچه پس از جنگ جهانی دوم و نابود شدن شهر هیروشیما در اثر بمب اتمی در اراضی دهات آن شهر خیار چنبر هایی به عمل آمد که چندین متر طول داشت.
خواص خیار چنبر

حل کننده اورات و اسید اوریک است و نقرس را درمان می کند.

ادار آور است و برای رفع سوزش ادرار بسیار مفید است.

خون را تصفیه می کند.

ملین است.

چین و چروک صورت را از بین می برد.

جهت التهاب کبد و معده بعد از غذا میل شود.

کسانی که یرقان دارند بعد از غذا میل کنند.

خیار چنبر ضدسرطان است.

فشارخون را پایین می‎برد.

ضدصفرا می‎باشد.

تخم خیار چنبر برای امراض کلیه و سنگ کلیه مفید است.

برای درمان سیاتیک از ضماد خیار چنبر در محل درد گذاشته شود.

تخم خیار چنبر برای مرض سوزاک مفید است.

برای درد مفاصل خیار چنبر را با آرد جو و روغن کنجد مخلوط نموده روی مفاصل بگذارید.

برای پوست بسیار مفید است و می توان از آن به عنوان ماسک صورت استفاده کرد.

برای معده خوب است و تشنگی را دفع می کند اما کمتر به خوبی هضم می شود.

خیار چنبر به علّت داشتن اشعه رادیو اکتیو، باعث آشکار شدن بیماریهای پنهان می شود و از این رو عدّه ای آن را عامل تب نوبه و تب می دانند در صورتی که این میوه مفید دارای انگل تب نوبه نیست و فقط نوبه پنهانی را آشکار می کند.

عکس و گزارش: عبدالرسول قاسمی

برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال مند در تلگرام شوید.
نظرات
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه اطلاع رسانی مند منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

*

code

تبلیغات

تلگرام مند

https://smallseotools.com/