تخصیص ۲۴ میلیارد تومان برای توسعه راه های دشتی

مند: فرماندار دشتی گفت: درسال جاری ۲۴ میلیارد تومان برای تکمیل و توسعه راه های این شهرستان اختصاص یافت.

عبدالله نادری در نشست بررسی روند توسعه راه های شهرستان دشتی افزود: ۱۴ میلیارد تومان از این اعتبار برای توسعه و اصلاح قطعه سوم بزرگراه ارتباطی دولت آباد به زیارت ساحلی به طول ۱۰ کیلومتر هزینه خواهد شد.

وی اضافه کرد: این بزرگراه ارتباط بخش کاکی به منطقه ساحلی دشتی و بندر لاور ساحلی را برقرار می کند و تکمیل این محور باعث برطرف شدن یکی از نقاط حادثه خیز، توسعه بندر لاور ساحلی، حل مشکل تردد ۱۵ روستای دهستان کبگان و اتصال بزرگراه سیراف به بزرگراه بوشهر به دیر خواهد شد.

فرماندار دشتی ادامه داد: ۱۰ میلیارد تومان از این اعتبار نیز برای تکمیل هشت کیلومتر قطعه اول محور خورموج به لاور شرقی، کارخانه سیمان و دشت پلنگ اختصاص یافته است.

نادری تاکید کرد: این پروژه دارای ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی است و سعی خواهد شد این قطعه که راه دسترسی به پارک جنگلی چاه چاهو و منطقه گردشگری دشتی است هر چه زودتر تکمیل و آماده بهره برداری شود.

فرماندار دشتی بیان کرد: با پرداخت مطالبات پیمانکار بزودی عملیات اجرایی قطعه دوم محور خورموج به لاور شرقی شروع خواهد شد.

منبع: مهر

یک پاسخ به “تخصیص ۲۴ میلیارد تومان برای توسعه راه های دشتی”

  1. ihnd گفت:

    باسلام
    نمیدونم راه روستای لاور شرقی چقدر دیگه باید خسارت مالی و جانی داشته باشه تا تموم بشه.
    نمیدونم مسئولی هم تو شهرستان و استان داریم که پیگیراین قضیه باشه, اونم در حد دلسوزانه یا خیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار استان بوشهر
تبلیغات
width="173"