قاتل بردارکش خود را تسلیم پلیس کرد

مند: فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان گفت: فردی که پس از قتل برادر خود فرار کرده بود، خود را به پلیس تسلیم کرد.
سرهنگ فرهاد آراوند بیان کرد: ساعت ۲ بامداد هشت آبان سالجاری در پی اعلام یک درگیری منجر به چاقو خوردگی در یکی از روستاهای دشتستان و مرگ مردی ۳۶ ساله، کارآگاهان پلیس آگاهی به سرعت اقدامات لازم را برای شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان جنایت آغاز کردند.
او افزود: در نتیجه تحقیقات و بررسیهای تخصصی و میدانی از صحنه وقوع قتل، اقدامهای اطلاعاتی و بازجویی از افراد مظنون، در نهایت برای کارآگاهان پلیس مشخص شد برادر مقتول عامل اصلی قتل بوده که پس از درگیری فرار کرده است.
فرمانده انتظامی دشتستان ادامه داد: متهم با پیشرفت تحقیقات پلیسی و مشخص شدن زوایای پنهان ماجرا، عرصه را برخود تنگ دید و به ناچار پس از سه روز فرار مجبور شد خود را به پلیس تسلیم کند.
سرهنگ آراوند عنوان کرد: متهم به ارتکاب قتل برادرش با ضربات چاقو به علت اختلافات خانوادگی اعتراف کرد و پس از تکمیل تحقیقات در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.
منبع: پلیس بوشهر
تبلیغات
