حکم شهردار خورموج ابلاغ شد
کاشفی چهل و یکمین شهردار خورموج از بدو تاسیس این شهرداری از سال ۱۳۳۸، پیش از این مسئولیت حراست اداره کل فنی و حرفهای استان و ریاست ادارات فنی و حرفهای دشتی و کنگان را عهدهدار بوده است.
وی در گفتگو با مند با تایید این خبر گفت: اولویت من در شهرداری خورموج، ساماندهی امور مالی و شفاف سازی درآمد و هزینههای شهرداری است.
کاشفی اظهار داشت: بیش از هر چیز توجه ما بر مسائل عمرانی و مبلمان شهری، توسعه اماکن فرهنگی، تفریحی و ورزشی، فضای سبز با تاکید بر ساماندهی امور مالی اعم از درآمد و هزینه و همچنین ارتباط مؤثر و مستمر با صاحب نظران و اندیشمندان و توجه به خواسته های تمامی اقشار جامعه است.
وی در پاسخ به اینکه چقدر با فعالیتهای گوناگون عمران شهری آشناست گفت: در رابطه با میزان آشنایی با شهرداری و حوزه عمران شهری، باید عرض کنم که تحصیلات دانشگاهی و تخصصی من در زمینه عمران است و سالها در این زمینه فعالیت اجرایی داشته ام و علاوه بر این در این زمینه افتخار تدریس نیز داشته ام، همچنین به واسطه فعالیت های عمرانی و مضافاً اشتغال در دستگاه های اجرایی ارتباط مؤثری با شهرداری داشته و دارم.
کاشفی از اعضای شورای شهر خورموج به واسطه انتخاب وی تقدیر کرد و گفت: همین جا از حسن نظر اعضای شورا که افتخار شاگردی آنان را داشتهام تقدیر نموده و از اعتمادی که به من داشته اند تشکر میکنم و امیدوارم با همفکری و هم افزایی بتوانیم در بهبود وضعیت شهر خورموج، آنگونه که شایسته و در شأن همشهریان است اقدامات مؤثری انجام دهیم.
برچسب ها :خورموج ، شهرداری خورموج ، شورای ششم ، محمدجواد کاشفی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰