تصویب ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای کارخانه سیمان مند

مند: رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر گفت: ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای پروژه سیمان مند دشتی به تصویب رسید.  سید حسین حسینی محمدی روز دوشنبه در نشست بررسی مشکلات واحدهای صنعتی استان بوشهر افزود: همچنین مقرر شده است سهامداران این شرکت نیز ۳۰۰ میلیارد ریال سهم آورده خود را برای احداث این […]

مند: رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر گفت: ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای پروژه سیمان مند دشتی به تصویب رسید.

 سید حسین حسینی محمدی روز دوشنبه در نشست بررسی مشکلات واحدهای صنعتی استان بوشهر افزود: همچنین مقرر شده است سهامداران این شرکت نیز ۳۰۰ میلیارد ریال سهم آورده خود را برای احداث این پروژه افزایش دهند.

وی اضافه کرد: این پروژه از مجموع ۳۳ طرح ملی است و در بین پروژه های تولید سیمان کشور بیشترین پیشرفت را داشته است.
حسینی محمدی بیان کرد: پروژه متانول کاوه واقع در شهرستان دیر نیز هم اکنون مشکل قرار گرفتن در محدوده شهری دارد.
وی ادامه داد: چند سال پیش فرماندار وقت دیر محدوده این شهر را تغییر داد و همین امر سبب شد تا این پروژه که در زمان آغاز احداث در محدوده شهری نبود، هم اکنون در محدوده شهری قرار گیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: با توجه به اینکه این پروژه در دست احداث است پرداخت جریمه به شهرداری در وضعیت سخت قرار دارد از این رو انتظار می رود یا تعامل سازنده برای برطرف کردن این مشکل گام اساسی برداشته شود.
وی درارتباط با ساماندهی کارتهای بازرگانی گفت: پایش کارتهای بازرگانی آغاز شده و تاکنون ۳۰ تا ۴۰ کارت بازرگانی در استان بوشهر باطل شده است.
حسینی محمدی ادامه داد: در این پایش کارتهای واگذاری و خرید و فروش شده باطل می شود تا از سواستفاده از آنها جلوگیری شود.
وی در ارتباط با بخش بازرگانی خارجی اظهارکرد: در این بخش پیش بینی شده صادرات غیرنفتی کشور ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد.
حسینی محمدی گفت: پیش بینی می شود با بهره برداری از واحدهای جدید پتروشیمی استان بوشهر تا پایان سال جاری ۶۰ تا ۷۰ درصد از این ۱۰ میلیارد دلار در این استان محقق شود.
وی ادامه داد: انتظار می رود تا پایان سال جاری در بخشهای مختلف صنعت و معدن استان بوشهر ۱۶۰ جواز تاسیس صادر شود.
عملیات اجرایی کارخانه سیمان مند دشتی بخوبی دردست اجراست و امید است تا پایان سال جاری این کارخانه به صورت کامل راه اندازی و وارد مدار تولید شود.
با راه اندازی کامل این کارخانه روزانه سه هزارو ۳۰۰ تن سیمان تولید و روانه بازار مصرف کشور می شود و برای ۳۰۰ نفربه صورت مستقیم و بیش از دو هزار نفر به صورت غیرمستقیم فرصت شتغلی ایجاد خواهد شد.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار استان بوشهر
تبلیغات
width="173"