بافت قدیم خورموج بی صدا آوار می شود

مند: ما از عکاسی سررشته نداریم. از معماری نیز همین طور، حتی از تاریخ ساخت و ارزش این بنا و معمار و سازنده آن نیز چیزی نمی دانیم. نمی دانیم این بنا متعلق به کیست و مربوط به چه دوره تاریخی است.

اما نزدیکی این بنا به قلعه محمد خان و مجاورت آن با خیابان اصلی و بافت قدیم خورموج ما را بر آن داشت تا تصاویری از این ساختمان برای نگاه متولیان شهر ثبت کنیم. حجم انبوه آوار و زباله در این بنا که مشرف به خیابان اصلی و تنها برج باقی مانده از قلعه محمد خان دشتی است بسیار مایه تاسف است. کاش بتوان این بنای زیبا را که به زعم من روزگاری حتی ساختمان اداره ثبت احوال دشتی بوده است بازسازی کرد. قطعا بازسازی این بنا علاوه بر ثبت یک دوره خاص از معماری این شهر می تواند فضایی برای کارهای فرهنگی در اختیار جوانان و علاقه مندان به هنر در این شهر قرار دهد. امیدوارم این تصاویر دیده شود و چاره ای برای مرمت این بنای زیبا بیندیشند.

حداقل شهرداری انبوه آوار و زباله را از درون و پیرامون این بنا دور کند.

 

 

 

یک پاسخ به “بافت قدیم خورموج بی صدا آوار می شود”

  1. محسن گفت:

    دونقطه ازشهرهمین مشکل وجودداردیکی همین جاکه تصاویرآن راجهت رویت مسئولین گذاشته ایدکه سالهاست که ازآن به دلیل مخروبه بودن وذباله های ریخته شده وترس از هرگونه بیماری رنج برده ایم و دیگری دقیقا درقسمت جنوبی میدان شهیدنادرمهدوی که تلوزیون تبلیغاتی شهرداری درپشت آن دیواری درحال تخریب که به آن مقداری رنگ وروغن زده شده که جلوه ونمای خیابان راکاملا بدفرم نموده درنهایت دست سایت مندبه جهت اطلاع رسانی که تصاویرکاملاگویاست دردنکندان شاالله که مسئولین مربوطه چه شهرداری وچه بهداشت ومحیط فکراساسی نمایند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار استان بوشهر
تبلیغات
width="173"