ایجاد بلندترین دیواره سنگ نوردی طبیعی کشور در شهرستان دشتی
مند: مدرس رسمی سنگ نوردی فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی کشور از مناظر و موقعیت های طبیعی سنگ نوردی در شهرستان دشتی دیدن کرد.
در این دیدار که رئیس هیئت کوه نوردی شهرستان دشتی، مدرس رسمی سنگ نوردی فدراسیون کوه نوردی و صعودهای ورزشی کشور را همراهی می کرد، از توانمندی های طبیعی برای ایجاد دیواره طبیعی سنگ نوردی در شهرستان دشتی بازدید شد.
ابوالقاسم خوشنود گفت: به دنبال درخواست های مکرر این هیئت، نماینده، مدرس و مربی رسمی سنگ نوردی کشور به نمایندگی از فدراسیون کوه نوردی از امکانات هیئت و موقعیت های پیشنهادی در شهرستان دشتی دیدن کرد.
مدرس اعزامی فدراسیون کوه نوردی کشور نیز گفت: شهرستان دشتی با توجه به موقعیت جغرافیایی و قرارگیری در مرکز استان بوشهر و داشتن کوهستان در هر دو سمت غرب و شرق می تواند میزبان بسیاری از رویدادهای استانی و کشوری باشد.
امینی افزود: نوع و جنس سنگ های کوهستانی دشتی در استان بی نظیر است و امکان طراحی، ساخت و رول کوبی عالی و فوری وجود دارد.
وی ابراز امیدواری کرد: در آینده ای نزدیک با حمایت های فدراسیون و هیئت استان شاهد ایجاد بلندترین دیواره سنگ نوردی طبیعی استان بوشهر و کشور در شهرستان دشتی باشیم.
تبلیغات